Uitleg donaties na de 100.000 euro

Twee weken na de mokerslag in mei 2017 kreeg ik een onderbuik gevoel. Ik had het gevoel dat we deze ellende konden overwinnen. Ik zei “Er zit nog iets in de hoge hoed”.

Dankzij al jullie lieve mensen kunnen wij er alles aan doen om ALS te verslaan! Nu er 100.000 euro is opgehaald vertrekken wij volgende week naar Seattle om vervolgens eind januari aan de derde penicilline kuur te beginnen.

Nu zijn er nog heel veel mensen die acties aan het doen zijn, of gepland hebben, die deze graag willen afmaken. Jullie zijn schatten!

Graag willen we vertellen wat we met de donaties gaan doen die nu nog binnen komen.

Er is momenteel een fase 3 studie bezig naar stamcel therapie, genaamd ‘NurOwn’. De resultaten van deze fase 3 studie worden begin 2019 verwacht.
De resultaten van de fase 2 studie zijn veelbelovend:

“De behandeling toonde ook het vermogen om progressie van de ziekte over een periode van zes maanden te stoppen of om te keren in vergelijking met placebo.”

Zou dit de echte oplossing zijn? Een oplossing om deze mensonterende ziekte een halt toe te roepen, en om te keren!?

We zullen voor deze behandeling NIET actief gaan funden. Wel zullen we alle donaties van acties die we nu nog ontvangen gaan gebruiken voor deze behandeling.

Tot volgende week vanuit Seattle!

Worldwide Clinical Trials Picked to Manage Phase 3 Study of NurOwn for ALS

Deel deze pagina:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • 17 januari 2018 om 16:00

    Lieverds, wat ben ik ONTZETTEND BLIJ dat jullie de 100.000 ruim zijn gepasseerd!! Ik had met tranen in mijn ogen jullie verhaal gehoord en gezien en mijn hart brak!!
    Ik ben gelijk daarna mijn bed uitgesprongen en 50 euro overgemaakt. En HOOPTE VURIG dat er nog meer mensen, zoals ik, een bijdrage zouden storten. En gelukkig is dat gebeurd, en kan Vincent aan zijn genezing werken.
    IK WENS JULLIE ALLE STERKTE EN GELUK TOE , en kijk vol spanning naar het volgende verhaal vanuit Seattle.
    Veel liefs voor jullie en jullie gezin
    Liefs van Marianne